Over ons

Even voorstellen

Al vele jaren een vertrouwd adres!

Tandprothetische praktijk Hendrix heeft een lange historie. Na haar afstuderen in 2006 startte Vivian Hendrix de praktijk aan de Rijksstraatweg in Haarlem in 2007. Door de jaren heen zette zij, tezamen met haar partner en medewerkers, een mooi bedrijf neer dat heden ten dage nog steeds uitstekend staat aangeschreven. Door innovatie en scholing is de kwaliteit immer op hoog niveau.

Tevens is er jarenlang een uiterst goede relatie opgebouwd met diverse implantologen, kaakchirurgen, mondhygiënisten en tandartsen. Dat zijn collega's die tijdens het traject van eigen tanden naar een prothese nodig kunnen zijn. Er wordt samengewerkt met de beste specialisten in de regio. Daarom kan Tandprothetische praktijk Hendrix u volledig van dienst zijn, ongeacht de behandeling.

Stap eens vrijblijvend binnen of bel even. Het eerste (vrijblijvende) consult is altijd gratis!

 

Het team
Team

Vivian Weemhoff- Hendrix

Tandprothetica
2006: diploma tandprotheticus aan de Hogeschool Utrecht
2007: Opening Tandprothetische praktijk Hendrix
Lid van de ONT
Team

Rochus Weemhoff

Office Manager
Veelal eerste aanspreekpunt
Administratie
Tandtechnische werkzaamheden
Team

Marije Castricum- Meijer

Tandtechnicus
Tandtechnische werkzaamheden
Assistente tandprotheticus
Team

Asha Raspe- Wijnbergen

Administratief medewerker
Administratief medewerker
Aanspreekpunt
Planning
  • Gediplomeerd
  • Moderne praktijk
  • Gecertificeerd
  • Kleinschalig en persoonlijk
  • Makkelijk bereikbaar
  • Reparatie snel klaar
  • Rolstoelvriendelijk
  • Garantie conform de ONT
  • Aangesloten bij de SGIM
  • Gecontracteerd door vele zorgverzekeraars

U krijgt weer een stralende lach!


ONZE MISSIE

 

Onze tandprothetische praktijk heeft als doel haar zorgcliënten te voorzien van een kwalitatief hoogstaande, esthetische maar vooral ook functionele gebitsprothese. Om dit te bereiken zijn wij geschoold en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen middels aanvullende trainingen. Tevens trachten wij uw wensen te rijmen met de beste medische oplossing voor u.

Wij streven immer naar de hoogst mogelijke professionaliteit; vandaar dat onze praktijk is aangesloten bij de brancheorganisatie voor Tandprothetici (ONT). Tevens worden wij regelmatig getoetst aan de hand van strenge ISO-9001 normen. Wij proberen altijd de zorgcliënt een veilig en vertrouwd gevoel mee te geven.

Lid van de ONT

Wij zijn lid van de ONT, de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici. De ONT behartigt de belangen van alle aangesloten tandprothetici in Nederland. De ONT heeft Algemene leveringsvoorwaarden gepubliceerd die u hier natuurlijk kunt inzien en downloaden.

Meer informatie over de beroepsvereniging vindt u op www.ont.nl